fbpx

Karácsony a gyerekszobában | Bútorok és mozgásfejlesztés

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek | Gyerekszoba és mozgásfejlesztés

Praktikus, de mégis karácsonyi kiegészítőket kerestek a gyerekszobába?

Mi összegyűjtöttünk párat, mutatjuk a kedvenceinket.

Igen mi is szülők vagyunk, és igen néha mi is bajban vagyunk, ha ajándékot keresünk gyerekeinknek karácsonyra. Nem is olyan könnyű megtalálni a megfelelő minőségű ajándékot, legyen szó a saját gyerekünkről, vagy éppen egy újdonsült anyuka megajándékozásáról. Épp ezért készítjük el minden évben a Minimag Karácsonyi Különszámát és Ajándék keresőit. Ebben csak olyan termékeket mutatunk nektek, amiket mi is a fa alá tennénk.

Az első rész:

Minimag ajándék ötletek (nemcsak) gyerekeknek | Karácsony

Gyerek babzsák - Menta nyuszi

Egy fárasztó nap végén mindenkinek szüksége van egy csendes helyre, és ez a puha bársonyból készült Nyuszis babzsák pontosan ilyen: tökéletes a nappaliba, a hálószobába, a gyerekszobába. Imádni fogjátok, mint a készülődés, filmnézés vagy akár szunyókálás „helyeként”. A puha menta színű bársonyból készült nyuszifüles babzsák, melyet a Miniskandi Home-nál találtok meg, első látásra szerelem lesz.

A babzsák 75 centi hosszú, és 60 cm magas+széles. Kényelmes lesz a mese olvasáshoz, mesenézéshez, a tesók egymás mellett is elférhetnek rajta.

A Miniskandi Home, ahogy a neve is mutatja skandináv dizájnra helyezi a fő hangsúlyt, ha nálatok is ez a fő lakberendezési vonal, akkor mindenképp nézzetek körül .

Legyen nálatok is skandináv paradicsom | Minimag és Miniskandi Home

Házikó szekrény – Babaház

Íme egy 2in1 megoldás, egy polc rendszer, ami babaházként is funkcionálhat.  103 cm magas, így sokáig végig kísérheti a gyerekeket. És nemcsak babaház lehet, csak a gyermeki fantázia szabhat határt, hogy mivé alakítja majd ki szemed fénye a Miniskandi Home házikó szekrényét: dinó föld, parkolóház, tündérek kertje. A nem használt felületek tárolóként működhetnek. Ne felejtsétek el a dekorálni:)

Szék és asztal

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje a gyerekszobába egy asztal-szék bútorkombinációnak, akkor mindenképp javasoljuk a MyMiniversum skandináv stílusú gyerek asztal és szék szettjét. A székek formáját ti válaszhatjátok ki a nyuszi, maci, felhő és korona formák közül. Az asztal mérete pont megfelelő, ha uzsonnázáshoz, társasozáshoz, vagy éppen kreatív tevékenységhez fogna szemed fénye.

Könyvespolc

A skandináv stílus szerelmesei rögvest szívdobogást kapnak, ha meglátják ugyanitt a MaxiBOOK gyerek könyvespolcot, melyet kifejezetten a nagyobb könyvekhez, játékokhoz terveztek. A könyvek méretétől függően 40-60 könyv tárolására alkalmas. A középső polcon elférnek a nagyméretű lapozók, ismeretterjesztő könyvek, a teljes polcrendszer 20 centiméter mély. Tökéletes kiegészítője a bölcsis-oviskorú gyerekek szobájának.

Hőlégballon lámpa

A MiliLand boltjában találjátok meg a Maseliving dán manufaktúra hőlégballon formájú lámpát, mely kézzel készült, hangulatos, megnyugtató világító eszköz, az összebújós, mesélős, családi programokhoz tervezve.  Két 2 fényerő szinttel rendelkezik, a felkapcsolást követő 1 órán belül automatikusan kikapcsol, így tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik lágy fény mellett szeretnek elaludni.

Háromszög mászóka kétoldalú rámpával

A MyMiniversum rámpás háromszög mászókája a beltéri aktivitást elősegítő ( másnéven a felgyűlt energiát nyeli majd el) , mozgásfejlesztő eszköz.

Összecsukható, így azon kevés alkalmakkor, amikor nem lesz használatban könnyen el tudjátok majd rakni. A mászórudakra lehet a rámpát felhelyezni, melynek az egyik fele csúszdaként funkcionál, a másik fele kapaszkodókkal ellátott. Mászik, lemászik, átmászik, leugrik róla a gyermek, miközben fejlődnek az izmai, a nagy motoros képességei és a testtudtata.

Nemcsak konyhai fellépők...hanem

A konyhai fellépők sámli kora lejárt, ez kérem szépen a 21. század, a fellépők is fejlődnek, nemcsak a kütyük. A Macis összecsukható konyhai fellépő ( állítható lépcsőfokokkal)  és a Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő kialakítása során az az elképzelés vezette a tervezőket, hogy a gyerekek könnyen elérjék azokat a helyeket is, ahol dolguk van: ilyen például a közös főzés : miért ne válogathatná a krumplit, vagy éppen miért ne moshatná meg a paprikát szemed fénye?

Ezekkel a fellépőkkel könnyedén megteheti miközben teljesen biztonságban lesz mellettünk ( és a mi kezeink is szabadok maradnak). Amikor éppen nincsenek használatban, akkor összecsukható állapotban várnak a sorukra.

Az asztallá alakítható verzió több funkciós megoldással rendelkezik: nemcsak fellépőként funkcionál, hanem kisasztalként is. Mindkét fellépőt (számos színben) megtaláljátok a MiliLand-nél.

Köztük volt a kedvenc ajándék?

Nagyon örülünk, ha válogatásainkkal iheletet, ötletet adunk az ajándékozáshoz. Itt tudsz még tovább inspirálódni:

További cikkei

Kategóriák

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket