fbpx

2020 leghíresebb babái – és még híresebb szüleik

Körülnéztünk a nagyvilágban, hol lesz csecsemősírástól hangos a ház.

Lassan, pár hét múlva 2020 közepén járunk. Azt most hagyjuk, hogy milyen ez az év nekünk, koncentráljunk azokra, akiknek ez lesz/ lett a legboldogabb évük, megszületett, vagy idén fog megszületni a gyermekük. Körülnéztünk a nagyvilágban, hol lesz csecsemősírástól hangos a ház.

ÍME 2020 LEGISMERTEBB CSECSEMŐI

MUSK BABY SZÜLETETT

A TESLA milliárdos Elon Musk és a kanadai énekesnő, Grimes ( korábbi nevén Claire Elise Bouch) kisfia május 4-én látta meg a napvilágot, és máris szóbeszéd tárgya lett: szülei igencsak érdekes nevet adtak neki: X Æ A-12 Musk, legalábbis Musk twitter bejegyzése szerint. Ha ez valóban igaz, akkor a kis X Æ A-12 csatlakozik Musk korábbi házasságaiból született gyermekeihez: a szintén különleges, bár nem ennyire, nevű Nevada, Griffin, Damian, Xavier, Saxon és Kai már várja őt.

 

Jodie Turner-Smith + Joshua Jackson baba

Joshua Jackson, aki anno megdobogtata a lányok szívét a Dawson és haverokban, fiatal srácként, majd érett férfiként a Viszonyban, édesapa lett. Felesége, modell és színésznő, már tini korában odavolt Joshuáért, pont a Dawson sorozatban szeretett bele. Kislányunk áprilisban született meg, a képen a BAFTA gálán láthatjuk a párt, ahol Jodie csodaszép Gucci ruhában és hatalmas pocakkal vett részt.

JENNA DEWAN 2 gyermekes anyuka lett

A csodaszép Jenna március 6-án adott életet második gyermekének, Callumnak. Jenna arról (is) híres, hogy az exfelesége Channing Tatumnak, és nem is olyan rég még egy igen ütős MAGIC MIKE táncot láthattunk tőle a Lip Sync Battle -ben.  Azóta a pár szerteszét költözött, Jenna új szerelemet talált, Steve Kazee amerikai színész-énekes személyében.

Cameron Diaz és Benji Madden újévi babája

2020 egyik első bejelentése Cameron Diaztól származott, miszerint az új évnek immár hárman, kislányukkal, Raddix Madden-nel vágnak neki. Hosszú évek próbálkozása után érkezett a baba a 47 éves színésznő és a 40 éves Benji, aka Good Charlotte frontemberének életébe. Bár hivatalosan nem erősítették meg a hírt, nagy valószínűségel béranya szülte meg a kislányt. A pár nem  szeretne képet közölni a babáról, de elmondásuk szerint nagyon cuki, és azonnal a szívükbe lopta magát. Lehet ezen csodálkozni?  🙂

 

Boris Johnson is apa lett

Carrie Symonds, a brit miniszterelnök 32 éves élettársa április 29-én adott életett első közös gyermeküknek, akit Wilfred Lawrie Nicholas Johnson néven neveztek el, és egész pontosan 6. a Johnson gyerekek sorában. Az apuka időközben átesett a koronavíruson is, sőt, bár nem tesztelték, de nagy valószínűséggel Carrien is átment a vírus, a baba viszont teljesen egészséges szerencsére.

 Richard Gere harmadszorra is apa lett

A 70 éves színész és felesége, Alejandra Silva (aki a Real Madrid korábbi alelnökének, Ignacio Silvának a lánya),  február elején köszönthették második közös gyermeküket (Gere 20 éves nagyfia az első házasságában született), akit már nagyon várt a 2 éves Alexander, és Alejandra előző házasságából született 7 éves Albert. A pici nevéről nincs hír, képet se találunk róla, érthető okokból nem szeretnék szülei mutogatni.

,

 

Milla Jovovich harmadszorra is anyuka lett

A modellből lett színésznő február 2-án adott életet Osian nevű kislányának. Jovovich 12 éves lánya, Ever, az Instagramon osztotta meg a családi képet Welcoming Baby!  felkiáltással. Osian és Ever mellett Millát,  és férjét, Paul W.S. Andersont és  4 éves Dashiel lányukat is láthatjuk a fotón.

 

Anna Kournikova és Enrique Iglesias szintén háromszoros szülők lettek

Egész pontosan január 30-án érkezett a baba, a 2 éves ikrek mellé tesónak. Még az is lehet, hogy Sunshine lett a neve a picinek 🙂

 

Figyeljük a híreket, és tudósítunk a legújabb hires babákról. A Minimag sosem alszik 🙂

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket