fbpx

Négy tag és tíz láb-bemutatjuk a HELLOBLUNNY csodás világát

Helloblunny borító

Hogy hány láb?

Anna, az anyuka, Peti az apuka,  Blanka baba a fő tesztelő,  és Beni kutyus, akik mindehol (is) ott van. Ők így négyen alkotják, az összes lábaikkal együtt, a HELLOBLUNNY bolt csapatát. 

A kommunikációs stílusuk laza, pont, amilyet mi szeretünk, de ha webshopról van szó, akkor mégse ez a legfontosabb jellemző, hanem a kínálat, igaz?

Lecsapjuk a magas labdát? Le fogjuk: olyan különleges márkákat hoztak el Magyarországra, amikkel eddig még csak szemezgettünk, külföldi oldalakat nézegetve. Ezentúl környezetbarátak, és nem utolsósorban szórakoztatóak, vagy éppen kényelmesek 

GYERTEK ISMERJÉTEK MEG A HELLOBLUNNY CSAPATOT, ÉS A TERMÉKEKET

Egészen egyedi lesz az első kérdésünk: honnan jön a nevetek?

Anna: Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi is legyen. Mindenképp akartuk, hogy valahogy Blanka (a kislányunk) és Beni (a spániel kutyusunk) megjelenjen benne. A kettőjük nevéből (blani) és a logóban is látható nyuszifülből (angolul bunny) jött ki végül a Helloblunny.

Így leírva sokkal bonyolultabbnak tűnik, de akkor valahogy olyan szép és egyből evidens volt :)). 

A webshoba betérve első látásra is szembetünő a Fürdős játékok kategória, ami nem szokott ennyire kiemelkedő szerepet kapni, nálatok miért?

A játékok és brandek kiválasztása során nagyon fontos (volt) számunkra, hogy olyan legyen amit mi is szívesen adunk Blankának és hogy a brand milyen értékeket képvisel.

Termékeink mind minőségi megbízható forrásból származnak szigorú előírásoknak megfelelve és mindezek mellett a gyártók mind különös tekintettel vannak a környezetvédelemre és fenntarthatóságra amik szintén fontos számunkra.

Ilyen szemmel keresgéltünk mígnem rátaláltunk a Quut játékokra. Mondanom sem kell szerelem volt első látásra.

Annyira bevonzott minket, rögtön fel is vettük velük a kapcsolatot, hisz láttuk, hogy itthon még senki más nem forgalmazza és mindenkinek meg akartuk mutatni! 🙂

A Quut termékei egyébként nem csak fürdős vagy strandolós játékok, ez benne a legjobb, hiszen minden játéka multifunkciós: a locsolót használhatod anyával öntözéshez a lakásban, de a kertben is játszhatsz vele vagy a homokozóban. A frizbi egyben szita is, a lapát egyben gereblye és még sorolhatnám. 🙂

Pancsizni meg mindenki szeret (még Beni kutya is 🙂 ) egy csempére tapadós cápával meg különösen nagy buli.

QUUT, AZAZ CUTE (aranyos):

A márka 2012 végén született a PARS PRO TOTO nevű belga dizájnügynökség konyhájában, amely több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az innovatív termékek és vonzó márkák tervezésében és kivitelezésében.

TÖBB, MINT 20 GYEREK VAN KÖZÖTTÜK, ÍGY NEM CSODA, HA TUDJÁK MIRE VAN IGÉNY

Krokodil folyó 3D fürdős puzzle
Quut-Hattyúk tava 3D fürdős puzzle
Quut-Hattyúk tava 3D fürdős puzzle

Shopot, de milyet? Sokunkban felmerül ez a kérdés az otthon töltött évek alatt. Mi volt az, ami miatt így alakítottátok ki a kínálatot?

A shop ötlete már egy ideje megfogalmazódott bennünk csak azt nem tudtuk, hogy milyen shop legyen, majd jött Blanka és felfedeztük a világ egy addig számunkra teljesen új arcát tele baba játékokkal, ruhákkal…stb.

A nagy választékban viszont ki akartuk szűrni azt ami minőségi, értéket teremt, van mögötte valami, ami tartós és fenntartható. Így jött a Helloblunny.

Ahogy az előbb is fogalmaztam az elsődleges célunk olyan terméket kínálni amit mi is szívesen adunk lányunknak, ami mindamellett, hogy hasznos, fejlesztő, tartós és tudatos.

Ezért is imádjuk pl. a  Blade&Rose legginsek WWF-es kiadását, mert azokban is megjelenik ez a tudatosság és érték ami nekünk is fontos. Ezeknél a ruháknál nem csak egy szuper leggingset vesz a vásárló, hanem a vásárlásával támogatja a WWF nemzetközi környezetvédelmi szervezet erőfeszítéseit.

Organikus WWF gyerek leggingsek

 Blade & Rose:

A márka alapítója, Amanda, 2010-ben egy átfogó kutatás és a gyermekpiac alapos kiértékelése után, egy sor leggingset tervezett, amit aztán csúcskategóriás független boltokban értékesített. Visszament dolgozni, este és hétvégén tervezte, varrta a Blade & Rose-okat, miközben 2 kisgyermeket gondozott férjével közösen. 

A Rose & Blade név kisfia, Harvey Blade és lánya, Issey Rose nevéből alakult.

Jelenleg milyen márkákat találunk meg nálatok?

Az angol Blade &Rose cuki legginsei egyszerűen ellenállhatatlanok, különösen ha szettben veszed őket:) Peti azonnal beleszeretett, kikötötte, ha lesz shopunk akkor ezt tuti, hogy árulni fogjuk!

Tesztnek először vettünk Blaninak egy szettet, mondanom sem kell bevált 🙂

A karácsonyi időszakra különleges kollekciót készítettek: nemcsak leggingseket, hanem zokni szetteket is tudtok majd vásárolni. 

A Quut játékok is igen erősen érzelmi alapon kerültek a listába, sokszínűségük és sokféleségük lenyűgözött minket.

A Plantoys készségfejlesztő fa játékai is az elsők között voltak a keresésben.

OMY színezők, zseniálisak és nem csak gyerekeknek!

A Play&Go játéktároló zsákokkal egyszerű a rendrakás. 

Madaras gyerek leggings
Madaras gyerek leggings
Karácsonyi gyerek zokni válogatás 3 darabos
Karácsonyi gyerek zokni válogatás 3 darabos

JÁTÉK LESZ A DÍSZÍTÉS

Az OMY DESIGN & PLAY vidám, kedves, olykor meghökkentő grafikájú termékeket készít és tervez az egész család számára.

A díszítés játékká válik, egy pillanat, amikor a barátok és a család együtt alkothatnak és megoszthatják egymással az alkotás élményét. Minden termék könnyen megismerhető a meglepő méretei  (az aprótól az óriásig találunk színezőt, kiegészítőt) és a élénk színek, a vidám humorérzék miatt. 

Az OMY összes termékét a párizsi stúdióban tervezik, különös gondot fordítva az alapanyagok kiválasztására. Ezek 85% -át a stúdiótól csak néhány mérföldnyire gyártják és tárolják, hogy minél alacsonyabb környezeti hatást biztosítsanak és támogassák a helyi gazdaságot. 

Matricás poszter – Fantasztikus

label label fajáték kiskonyha

Milyen újdonságokra számíthatunk?

Újdonságunk a belga Label Label fa játékai.

Észre vettem, hogy amikor keresünk (folyamatosan keresgélünk tájékozódunk) egy új brandet van egy érzésünk, hogy igen ezt megtaláltuk ezek mi vagyunk, ilyen érzés volt fogott el a Label Label termékei láttán is.

Aki a belga  Label Label játékait választja gyermekének, garantáltan tartós játékot kap. Stílusa letisztult, a gyermekek számára mégis figyelemfelkeltő.

Termékei nem csupán szórakoztatóak, de készségfejlesztőek és dekoratívak is. 

Label Label különös figyelmet szentel a minket körülvevő környezetre, és tudatosan állítja elő termékeit így óvja gyermekeink jövőjét.

Így áll össze a Helloblunny palettája és ezen az úton szeretnénk tovább haladni.

„Minden szempontot figyelembe veszünk, az alapanyagok kiválasztásától a csomagoláson át az ügyfelek elégedettségéig. Csapatunk egy kis csoportból áll, különböző korú, különböző érdeklődésű és véleményű emberekből. Szorosan együttműködünk és minden szempontból megvitatjuk, így nem hagyunk figyelmen kívül egy dolgot sem.” 

LABEL LABEL 

Label Label fa játék kávéfőző szett rózsaszín
Label Label fa játék kávéfőző szett rózsaszín
Label Label fa játékkonyha zöld
Label Label fa játékkonyha zöld

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket