fbpx

Gyerekbarát ebéd receptek vol. 2

gyerekbaratreceptek.minimag

GYEREK-BARÁT RECEPTEK

Korábbi cikkünk sikerén elálmodozva, felbuzdulva újabb könnyen, gyorsan elkészíthető recepteket hoztunk nektek, amivel megkönnyítjük majd az ebéd vagy a vacsora választás nehézségét, különös tekintettel a korai gyerekévekre.

A 3 LEGNÉPSZERŰBB GYEREKBARÁT RECEPTÜNKet kipróbálva mindenki boldogan, egészségesen és derűsen távozik az étkezőasztaltól. Mi mást kérhetnék még anyaként? ( naná, hogy néhány nyugodt percet, hogy elolvashasd ezt a cikkünket.)

Népszerű családbarát recepteket ajánlunk, főzd meg az egész család ebédjét egy fedő alatt!

Mindannyian arathatunk győzelmet a konyhában, különösen akkor, ha gyorsan elkészíthetjük az ételeket, amelyeket aztán az egész családunk élvezni fog. Így kezdő szakácsoknak, vagy örök kezdőknek ( jelen) sem fog gondot okozni a receptek elkészítése.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A recepteket GOURMET BABA anyukája, Viki találta ki, és a fotók is az ő keze munkáját dicsérik. Kövesd te is az oldalát az újabb finomságokért.

KEZDHETÜNK?

Ezzel tuti nem fogsz mellé lőni: 20 perc alatt kb. meg van, BABA BOLOGNAI, de az egész család csettengetni fog utána :). 

Viki mottója

„Manapság nehéz eligazodni kezdő mamiként a nagyvilágban. Az elmúlt időszakban azonban megtanultam hogy nem lehetetlen. :)”

Na és mit gondolsz a tojás nokedliről? Ez egy óriási favorit, nem kell semmi fakszni, se különösebb szakács tudomány ( tehát még én is meg tudom főzni, holott híresen rossz szakácsnő vagyok) az elkészítéséhez. mégis garantált lesz a gasztró siker.

A végére hagytunk egy igazán gourmet fogást: Szűzpecsenye sonka köntösben gondoltad volna, hogy ez is a könnyebben elkészíthető, tuti gyerek kedvenc receptek közé tartozik?

TOP 3 GYORS, FINOM CSALÁDI EBÉD – MINIMAG GASZTROPERCEK

MEGMENEKÜLTÜNK, IME 3 SZUPER GYORS FOGÁS, AMIT MINDENKI SZERETNI FOG.

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket