fbpx

MEGMUTATJUK A VILÁG LEGJOBB FAAUTÓ MÁRKÁJÁT – MINIMAG ÉS AZ AUTÓK

Teljesen nyugodt szívvel írjuk le a fenti mondatot, hiszen az amerikai CANDYLAB teljes határozottsággal állítja magáról, hogy egyetlen küldetés vezérli: a világ legjobb fa játék jármű gyártója akar lenni. Szerintünk összejött nekik.

MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZTEK A JÁTÉK VINTAGE AUTÓK

Magyarországra a YOGOPLAY boltja hozta el ezt a különleges márkát, náluk találjuk a legnagyobb választékot a CANDYlab autókból. Mind három játék autó típus fellelhető náluk: a kisméretű CANDYCARt, a JUNIORt a maga közepes méretével, és az igazán nagy, komoly , vagy éppen veszélyes autókat megtestesítő AMERICANokat.

EGYEDI, MERÉSZ FAJÁTÉKOK

A Candylab játékautói rendkívül művészi megjelenéssel büszkélkedhetnek: merész színek keverékével, masszív felépítésével, szilárd bükkfa karosszériájával ötvözi az amerikai WOODIE WAGON vintage életérzést az off-road nosztalgiájával. A rendkívül stilizált vonal mellett (melyek a felnőtt gyűjtők kedvencei) a Candylab a kisebb, áramvonalas játékautókra fókuszál jelenleg, azokra, amelyek pont a gyerekek kezébe illenek. A tervező mérnökök úgy alakították ki a kollekciót, hogy a játékautók megragadják a gyerekek figyelmét, hogy ők is legalább annyira vonzódjanak ehhez az egyedi, vintage megjelenéshez, mint szüleik.

GYEREKEKNEK AJÁNLJUK

A gyerekeknek szánt autók közé tartozik a jégkrém kocsi, a taco furgon, a műholdalas antennával felszerelt teherautó, de találunk a kínálatban vízvezeték-szerelő kocsit, az emblematikus sárga taxit, és egy kék 8-as számmal rendelkező versenyautót is. Az autók megmozgatják a gyerekek fantáziáját, a játék során igazi autós verseny/üldözés alakulhat ki, amolyan jó kis STEVE MCQUEEN életérzés, bár a 6 éveseknek nem ez fog megfogalmazódni a fejükben, legfeljebb nekünk:)

A DIVAT ÉS A FAAUTÓ TALÁLOZÁSA

Nem csak a kifinomult ízléssel rendelkezők figyeltek fel a CANDYLAB autókra, hanem a divatvilág is. A SAINT LAURENT divatház megkeresésének valószínűleg senki sem tudott ellenállni, így ők sem: megalkották a limitált kiadású, kizárólag párizsi YSL üzletben értékesített zebra autót, melynek olyan nagy a sikere, hogy két életnagyságú márványmodell is készült belőle, melyet világszerte bemutattak az YSL üzletekben.

KEVESEBB MŰANYAG, TÖBB LEBOMLÓ ANYAG

A Candylab üzleti modelljének alapja, hogy kizárólag olyan termékeket hoz létre, melyek nem károsítják a környezetünket, biológiailag lebomló és megújuló anyagokat használnak, amikor és amennyire csak lehetséges. A játékok alapanyaga észak-amerikai erdőből származó bükk, aminek útját folyamatosan nyomon követi a cég, a vágástól egészen addig, amíg megérkezik hozzájuk.

MIT GONDOLSZ, SIKERÜLT MEGALKOTNIUK A VILÁG LEGJOBB FAAUTÓ MÁRKÁJÁT?

 

Népszerű cikkek

Kövess minket