fbpx

Kalandozásaim Tinderlandiában 3. rész | Szextremitások

tinder szex
Emlékeztek még arra az idióta hüvelygomba elleni krém reklámra? Tudjátok, amelyikben az volt, hogy “Most, hogy a fiúk kimentek a szobából, beszélhetünk végre a hüvelygombáról!”. No, arról inkább ezúttal nem – de amúgy fontos infó, ha büdi, ha fehér, ha zöld vagy sárga, ha csíp… menjetek orvoshoz! -, a tabumentes és őszinte, nyers szexről azonban annál inkább!

Mire való a Tinder?

Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy a Tinder csak és kizárólag szexpartner-keresésre alkalmas, de tény, hogy akkor lesz sikerélményed, ha nem a szőke herceget jössz keresni fehér lovon. (Vagy legalábbis képes vagy elfogadni, hogy arról a dealről már esetleg lekéstél, a szőke herceg pedig mára kopasz, egyhatvan és Suzukival jár.)

Ugyanakkor gondolj csak bele! Hol ismerkedhet egy harmincas vagy negyvenes? Bulizni már csak alkalomszerűen jársz, hiszen a másnap akkor is fájdalmas, ha összvissz két rozéfröccsre futotta az este. A barátaid házasok, a kollégáid szintén. Tulajdonképpen csak a tág ismeretségi körben időnként fel-felbukkanó özvegyekre és elváltakra hajthatsz – ahogy mindenki más is. Ilyen szempontból a Tinder tiszta ügy. Felmész, húzogatsz jobbra-balra, időnként téged is meghúznak és még az se lehetetlen, hogy menet közben rátalálsz az igazira.

Az én tapasztalatom amúgy azt mutatja, hogy rengeteg elmebeteg, perverz, weirdo és házas rohangál az online f.szerdőben, ugyanakkor számos kedves, érzelmes, okos, vicces, szeretnivaló és szexi figura reménykedik abban, hogy tényleg valami igazira talál. Ne felejtsük, a pasik is emberek!

What are you looking for? - avagy mikor, mit és hova tehetek

tinder ismerkedés szex

A legtöbb pasi – még az intelligens, humoros kezdés után is – gyorsan a lényegre tereli a beszélgetést és megpróbálja kideríteni, hogy mégis meddig és milyen gyorsan juthat nálad. A legrosszabb, hogy a ‘mit keresel’ kérdésre nincs általános jó válasz, hiszen embere, helyzete és pillanata válogatja, mit is mondanál. Az én javaslatom, hogy legyél őszinte, hiszen nincs mit vesztened!

Ha neked simán mehet az egyéjszakás összebújás, ne most akarj szende szüzet játszani, de ha csak és kizárólag párkapcsolati céllal ismerkednél, ne köntörfalazz! Ha mindenre nyitott vagy és teret akarsz hagyni a saját döntésednek, akkor pedig választhatsz valamilyen humoros, sokat sejtető vagy ígéretes mondatot, ami mindent lefed. Én az elején legtöbbször azt válaszoltam, hogy valamit egy pohár kávé és egy szenvedélyes szerelem között.

Kalandozásaim harmadik hónapjában már konkrétabb vagyok: simán elmondom, hogy fontos számomra a szex, de a csak szexre korlátozódó kapcsolat egész egyszerűen nem érdekel.

Ezt gondolom a szexről

Tudom, sokan sokfélét gondolunk az intimitásról, az erotikáról és a szexről. Nincs egyetemes igazság, nincs konszenzus vagy kötelezően érvényes gyakorlatsor, épp ezért okozhat nehézséget megtalálni a saját közegünket.

Az én véleményem, hogy egy sikeres párkapcsolathoz elengedhetetlen az élvezetes, izgalmas és játékos szex. Jó, ha mindkét fél kb. egyenlő arányban kezdeményez és nemcsak az orgazmus, hanem az együttlét, a csókolózás, a simogatás is fontos.

tinder szex

A jó szexbe ráadásul szerintem bármi belefér, amiben nincsenek kiskorúak, állatok és halottak, emellett konszenzuális a résztvevők részéről, legyenek akárhányan.

(Ez persze nem azt jelenti, hogy mindent, ami ezen a spektrumon előfordul, csinálnék is… Csak azt, hogy szerintem bármi is a vágyad, előbb-utóbb találsz hozzá partnert. Épp ezért olyan fontos, hogy tudd, mire vágysz és mi az, amit biztosan nem akarsz megtenni.)

Szextremitások, első felvonás

Na jó, bevallom, sok évnyi parlagon heverés után egy igazi falhoz vágós, észveszejtően állatias, izgalmas és korlátok nélküli együttlétre vágytam. Tudjátok, ami után az ember lánya egyszerre jön zavarba és rohadt büszke magára, hogy na, van ilyen is. (Mondjuk, az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem hittem, tényleg összejöhet.)

tinder szex

A cáfolatot Balázs határozott léptekkel és ezüst tálcán kínálta fel, amikor némi Tinder-flört után egyszer csak váratlanul ott termett a koktélbárban, ahol éppen akkor a barátnőimmel iszogattam. Most mit mondjak?! Szexi volt, határozott, vicces, udvarias és nem tudtam anélkül a kezére nézni, hogy… hát ééértitek. Amikor néhány órával később felajánlotta, hogy hazavisz, már biztos volt abban, hogy nem jövök be neki, ugyanis egyetlen icipici gesztust sem tett, ami arra utalt volna, hogy akar tőlem valamit.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy nagyobbat még csak nem is tévedhettem volna! Miután kedvesen kitett a ház előtt – itt jegyezném meg, hogy még a telefonszámom se kérte el, nemhogy megcsókolt volna-, még be se csuktam magam mögött az ajtót, amikor írt, hogy sajnálja, hogy nem tetszett nekem. Ezen aztán rendesen meglepődtem, hiszen mégis miért hallgattam volna órákig a dumát a halálosan unalmas munkájáról, ugye… Ezért aztán terítettem a lapokat.

Én lepődtem meg a legjobban, amikor azt mondta, visszajön és megcsókol, csak úgy. Mondtam neki, hogy megteheti, de nem lesz szex, akármit is gondol magában. Azt mondta, neki így is megéri. (Aztán, hogy mi történt végül is aznap éjjel, azt mindenkinek a saját fantáziájára bízom. Mindenesetre azt már biztos, hogy a nemet mondás képessége nem az erősségem.)

Jön a feketeleves

Miután Balázzsal minden a nagykönyv szerint alakult, nagy naivan arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne felülni erre a tinderjáratra és megnézni, merre tart. Szerencsére egyeztek az elképzeléseink, mert ő is akart folytatást. Csodás volt, állati jókat beszélgettünk, mindkettőnkben volt lendület és kísérletező kedv… Volt ugyan valamiféle érzésem és mondtam is a barátnőimnek, hogy valamiért az az érzésem, hogy a srác BDSM-expert, de egy darabig ennek semmi jele nem volt. Mondom: egy darabig.

vad szex

Hamar kiderült ugyanis, hogy ő nem csak az ételekben meg kirándulásokban keresi az izgalmakat, hanem az ágyban és az ágyon kívül is eléggé odavan az extremitásokért. Amikor a Szürke ötven árnyalatának hardcore jeleneteit is erősen megszégyenítő szexszoba ajtaja feltárult, szemem se rebbent – jó, hát valójában majd magam alá csináltam, de ezt neki nem kellett tudnia!

Mindenesetre az anál – ami nekem egy abszolút no go-, a mélytorok, a lepedőakrobatika, a nyilvános helyek vagy a ciciszex neki elméleti szinten sem volt elég: rögtön első nekifutásra négyesben, ötösben, bondingban és más csemegékben gondolkozott. Az együttléteket fel kell dobni ugyanis – amivel én is egyetértek, csak korábban sose gondoltam, hogy már második alkalommal szükség van egy komplett webshop teljes árukészletére, mert anélkül egyszerűen meghalunk az unalomtól. (Gondolom, senkit nem lep meg, de Balázs és én végül nem találtunk egymásra.)

A szextremitások száma végtelen

Ki tudja miért, de a szextrém vonal csak ezután ‘indult be’ igazán: mellfetisiszták, extrém BDSM-rajongók, öklözés-mániások, face-sitting őrültek és voyeur-ök jöttek gyors egymásutánban.

És hogy ennek mi lett a következménye? Rájöttem, hogy bár a barátnőim között én egészen nyitottnak számítok, valójában a lelkem harmatos virágmező, az elmém meg olyan tiszta, mint egy elsőáldozó első naplója. (Durva, mi?! Én se gondoltam volna.)

Tinder: 21. századi körkép?

A Tindert gyakran éri az a vád, hogy olyan, mint egy vágóhíd – és ami azt illeti, szerintem ebben van is igazság dögivel. Csak hogy ennek megvannak az előnyei is! Mivel írásban bátrabban kimondjuk, mit akarunk, mivel nem látjuk a másik arcát és nem kötődünk hozzá érzelmileg, nincsenek tabuk és nincsenek félreértések.

Gondolj bele, milyen szörnyű volna, ha hónapokig ismerkednél valakivel, beleszeretnél, már nála lenne a fél lakásod, majd rájönnél, hogy semmi sem izgatja jobban annál, minthogy a szeme láttára lefekszel a legjobb barátjával!

Képzeld el, hogy megismerkedsz egy jól fésült egyetemi oktatóval, akinek imponál a tudása, az öltönye, akivel jókat beszélgettek, megkedveled a lányait, elkezdesz érezni és kiderül, hogy neki csak seggből mellbe megy, sehogy másként!

Tarts önvizsgálatot, mit éreznél, ha a szerelmed házibulit rendezne, de néhány srác sehogy se akarna hazamenni, mígnem kiderülne, hogy rajtad kívül mindenki tudja, hogy te leszel a desszert?!

Hát nem sokkal jobb rögtön az elején tisztázni, kinek, merre, meddig hány lépés? Így már rögtön a legelején sértődések, félreértések és kellemetlenségek nélkül mondhatsz nemet mindenre, amit nem akarsz megtenni és ami nem te vagy!

Megnéznéd, mi van Tinderlandia feneketlen szexgödrén túl? Tarts velem és legközelebb a nemzetközi kapcsolatokat vesszük górcső alá!

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket