fbpx

AMIKOR AZ IDŐJÁRÁS KÖZBESZÓL – STELLA MCCARTNEY KIDS IDŐJÁRÁS KOLLEKCIÓ

– STELLA MCCARTNEY KIDS IDŐJÁRÁS KOLLEKCIÓ

Stella McCartney fenntartható gyerek kapszula kollekciója, mely a WE ARE THE WEATHER nevet viseli (mi vagyunk az időjárás) elképesztően látványosra sikeredett.

by #AdityaBabbar
by #AdityaBabbar

Ha azt mondjuk Stella McCartney, akkor szinte biztos, hogy nincs szükség nagy bemutatásra. Ikonikus brit tervezőről beszélünk, akinek a világ leghíresebb zenésze az apukája. 2001-ben végzett a Central St. Martins-ban, egy világszerte óriási elismerést kapott kollekcióval, és a többi már, ahogy mondani szokás, történelem.

Fotó:Vouge

A gyerek vonal 2010-ben indult Stella McCartney Kids néven, és hű maradt a fő vonal bőrmentes és környezetbarát szellemiségéhez. Kirobbanó életérzés kapcsolódik minden kollekcióhoz, kreativitással,  színes színekkel dobálódzik, és minden évszakos kollekciójában egyedi, csak Stellára jellemző csavarokkal megtűzdelt ruhákat, cipőket, kötött termékeket, és kiegészítőket találunk.

Mindezt úgy tálalva, hogy az a varázslatos McCartney-érintés mindenütt tetten érhető. Tökéletes darabok a szórakozást kedvelő kisgyerekek számára, akik örömet akarnak lelni a mindennapi öltözködésükben.

by #AdityaBabbar

MI VAGYUNK AZ IDŐJÁRÁS KOLLEKCIÓ

A MI VAGYUNK AZ IDŐJÁRÁS címet viselő kollekciót Jonathan Safran Foer tavaly megjelent azonos nevű könyve ihlette, amely a bolygó megmentéséhez vezető lehetőségek közül a kevesebb hús fogyasztását javasolja: gyakorlatilag a vacsora kivételével ne együnk állati terméket. Az író azt az űrt próbálja betölteni, amiben az egyén azt gondolja, hogy ő egyedül úgyse tud semmit tenni a klímaváltozás érdekében.

Foer szerint igenis számít, hogy mit teszünk, és mit tehetünk a környezetünk megóvása érdekében.

McCartneyt, aki vegetáriánus, és évtizedek óta a környezetvédelmet és az állatvédelmet helyezi márkája középpontjába, inspirálta Foer, és úgy érezte, szavait a divat közegében szeretné életre kelteni.

by #AdityaBabbar

Maga a kollekció fenntartható módon készül, organikus vászonból és pamutból, újrahasznosított kasmírból és fenntartható viszkóz felhasználásával.

Számos időjárás motívumot találunk a ruhákon, mint például az erdőbarát viszkóz ZSÍRKRÉTA RUHÁN és a természetes gumiból készült GUMICSIZMÁN szereplő időjárás jelenségek.

A fotók elkészítéséhez olyan globális, sokszínű fotócsoporttal működött együtt Stella, mint: AdityaBabbar

MINIMAG KEDVENCEK KÖVETKEZNEK

Kattints a képekre, nézd meg nagyobban. 

További Stella Kids ruhákat ide kattintva találsz.

Érdekel a gyerekdivat?

Mit gondolsz erről a cikkünkről?

De ez is tetszeni fog:

Bemutatjuk a legmenőbb spanyol márkát a BOBO CHOSES-t – MINIMAG KITEKINTŐ

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket