fbpx

Itt a farsang! – jelmezötletek a Minimagtól

farsangi jelmez ötletek

Itt a farsang, áll a bál…

Nálunk szó szerint, ugyanis vészesen közeledik az első! ovis farsangunk, amit aztán tényleg 100% komolyan veszünk. Se. Ugyanis, egy majd 4 évessel elég kevés dolgot lehet komolyan venni, ebben azt hiszem egyet értünk. Minden nap, kb 4 óránként változik az, hogy minek szeretne beöltözni. Persze engem sem ejtettek a fejemre, és elrejtettem már pár Pinterest képet a fotóim között, mivel tudom, hogy úgyis megtalálja, ezzel is kis nyomást gyakorolva, hogy mi az, amit még esetleg én is el tudok neki készíteni, nem lévén egy Bartos Erika, szóval jelentem, eddig kevés sikerrel. Ezen még az sem segít, hogy az SZMK (jajj!) még egyáltalán nem szavazta meg (?), hogy idén mi legyen a téma, hogy nagyjából egységes képet mutasson majd a húszon valahány gyerkőc, a határidő pedig vészesen közeledik (nálunk február 12.). Bár én most megtippelem, hogy örülök, ha a liftig eljutunk majd a jelmezben, de nem akarok vészmadár lenni…:)

Szóval tegnap este kétségbeesve írtam Andinak, hogy ugye lesz farsangos cikked és adsz valami jó kis tippet, mondja persze, szuper jó ötletei vannak, mondom hála a jó égnek, megmenekültünk, szóval íme a mi tippjeink Nektek és minden kis szuperhősnek, rendőrnek, tűzoltónak, lombos fának, földgömbnek és csigának, a teljesség igénye nélkül.

Jó farsangolást kívánunk!

Z. Móni 

Aron&Friends

 

MINIMAG FARSANGI ÖTLETEK  ( SAJÁT KÉZZEL)

Kartonból mindent lehet, még azt is, amit nem gondolnád. Első körben egy 2 gyerekes anyuka, Alicia Brown kartonból készített jelmezeit mutatjuk.

kartonból jelmez

Irány a végtelen ezzel a cuki űrhajós JET PACK jelmezzel. Készítsd fel a kis űrhajosódat a nagy utazásra, a linken találsz útmutatót az elkészítéséhez. 

Soha nem volt még ennyire aktuális a következő jelmez ötlet: KÉZFERTŐTLENÍTŐ kartonból, mekkora ötlet már?

 

4 menő unikornis jelmez gyerekeknek -MINIMAG KITEKINTŐ

Korábban már mutattunk nektek UNIKORNIS JELMEZEKET, most adunk hozzá még 2 letölthető képet is.

Az első TÉNYEK AZ UNIKORNISOKRÓL ez egy plakát, igazi, elhivatott unikornis rajongóknak, a második egy unikornis maszk.  

DE NINCS ITTHON SEMMI, AKKOR MOST MI LEGYEN A GYEREK FARSANGKOR?

Oké, vegyük azt a helyzetet, hogy semmi kiegészítő sincs otthon. Ilyenkor egy tapasztalt Minimag látogató nem esik pánikba, hanem ír nekünk gyorsan egy emailt: minimag@minimag.abstrakt.hu oldalra: Csajok, semmi ötletem segítség, és mi jövünk és segítünk. 

Mit szólsz például ezekhez a doboz átalakító készletekhez? Kartondoboz kelleni fog, de a többi része az adott lesz. És mondjuk kivágod a doboz alját,egy pánttal  ráerősíted a gyerkőc vállára. Már kész is van a jelmez.

makedo doboz jatek
CSINÁLD MAGAD JÁTÉKOK
farsangi jelmez ötletek

Gazdag Erzsi: Itt a farsang

Itt a farsang, áll a bál, keringőzik a kanál, Csárdást jár a habverő, bokázik a máktörő. Dirreg, durrog a mozsár, táncosra vár a kosár, A kávészem int neki, míg az őrlő pergeti. Heje-huja vigalom! habos fánk a jutalom. Mákos patkó, babkávé, értük van a parádé.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket